ADR biztonsági tanácsadó képzés indul

ADR biztonsági tanácsadó

A veszélyes áruk szállítása, amire a neve is utal, a legnagyobb precizitást és különös odafigyelést követel meg. A mindezeket biztosító személy pedig az ADR biztonsági tanácsadó, aki végigkíséri a teljes folyamatot és ügyel arra, hogy minden a szabályozásoknak megfelelően történjen.

Aki szeretne egy ilyen pozíciót betölteni, rendelkeznie kell az ehhez szükséges tudással és természetesen az ezt bizonyító szakképesítéssel is. A Transzport Studium kétféle tanfolyamot indít a témában. Az alapképzés keretében felkészítik a tanulókat a tanácsadói képesítés megszerzésére.

A következő szint az ismeretfelújító tanfolyam, ami az érvényes ADR biztonsági tanácsadó képesítéssel rendelkező személyeknek szól, a célja pedig a már meglévő bizonyítvány érvényességének meghosszabbítása. Az oktatás 3 egymást követő hétvégén kerül megrendezésre. Az ADR biztonsági tanácsadó tanfolyam írásbeli és szóbeli vizsgával zárul, a hatóság által kijelölt napon.

A rendhagyónak nevezhető megmérettetés keretében, a hallgatóknak egy esettanulmány megvédése a feladatuk. Ez korántsem olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre hangzik, viszont ez a legbiztosabb módja annak, hogy a vizsgáztató bizottság meggyőződjön arról, hogy a tudásáról számot adó személy nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is képes alkalmazni a megtanultakat.

A szervező cég weblapjának állítása szerint, az általuk szervezett ADR biztonsági tanácsadó képzés a legolcsóbb az országban és 5000 Ft kínálnak annak, aki olcsóbban talál ugyanilyen feltételek mellett működő tanfolyamot.

Bombagyar