A Tihanyi Levendula Fesztivál kihagyhatatlan esemény

tihanyi levendula fesztivál

Ha egy igazi hamísítatlan nyári élményre vágyunk, érdemes ellátogatni a levendula fesztiválra. Szerencsére az országban többfelé is rendeznek ilyen programokat, de kétségtelenül a legismertebb a Tihanyi Levendula Fesztivál. Igazi nyári élményt jelent az illatos levendulamezőn sétálni és részt venni a fesztiválhoz kapcsolódó színes programokon.

A Tihanyi Levendula Fesztivál több hétig tartó programsorozat. Válogathatunk túrázós kalandok és levendulából készült finomságok kóstolása között. Van néhány program, amit semmiképpen sem szabad kihagyni. Ilyen például a Tihanyi Levendula Fesztivál keretében is látogatható Illatok Háza. Itt egy interaktív kiállítás keretében követhetjük végig a levendula felhasználásának szerteágazó történetét.

A másik nagyszerű program a Levendula ház meglátogatása. Eme program garantált kikapcsolódást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A gyermekeknek interaktív program keretében mutatják be a félsziget történetét, közben a szülők élvezhetik a levendulából készült kozmetikumok közötti válogatást, vagy megkóstolhatják a zamatos likőrt.

A fesztiválról pedig biztosan senki sem szeretne üres kézzel távozni, így célszerű felkeresni a Lavender shopot, ahol a növényből termékeket állítanak elő és árusítanak. A felsoroltakon kívül még nagyon sok program közül van lehetőségünk válogatni, így ha nyárra nincs programunk, akkor irány a Tihanyi Levendula Fesztivál! Töltsön kellemes napokat bódító illatfelhőben, igazi mediterrán hangulatban és töltődjön fel!

seditor