A strandkendő akár strandruha is lehet

Strandkendő
Strandkendő törölközésre és napozáshoz is alkalmazható

Vége már azoknak az időknek, amikor a tengerparton vagy a strandon plédet, lepedőt terítettek napozáskor. Ma már a nyugágyon is strandkendő található. Hotelekben a medence mellett lévő napozóágy, tengerparti nyugágy dekoratív része a strandtörölköző. Hatalmas méretének köszönhetően, megtörölhetjük vizes testünket, majd kényelmesen kifeküdhetünk rá napozni.

Egy strandkendő multifunkcionálisnak bizonyul, hiszen nemcsak ráfeküdni meg napozásra lehet azt használni, hanem akár strandruházatunk kiegészítőjeként is, például mint strandszoknya. Így nem foglalja a helyet a strandtáskában sem. Hasznavehető rendeltetése mellett, központi a stílusa is

. A strandkendők leginkább élénkebb színekben pompáznak, könnyen felhívják magukra a figyelmet. Az Armona webáruház gazdag kínálatában a strandkendő is megtalálható. Különböző puha, bársonyos felületű, igényes kidolgozású, csodálatos színekkel, elegáns mintázattal ellátott, minőségi anyagból készült darabokat nyújt megrendelőinek. Ha strandra vagy tengerpartra megy, a strandkendő alapvető útitársa lesz.

Bombagyar