A praktikus külső folyadékhűtő

Kültéri folyadékhűtő
Kültéri folyadékhűtő

Szeretne Ön uralkodni a hőmérsékleten? A kültéri folyadékhűtő a kánikulában kiváló segítséget nyújt, hogy amikor a munkából hazaér, kellemes légkör fogadja. Ha pedig otthonról dolgozik, különösen fontos a megfelelő munkakörnyezet kényelmének megléte. 

A HIDROS LSA folyadékhűtők nemcsak hűtő, hanem igény szerint hűtő-fűtő és CN motorkondenzátor kivitelben is elérhetőek. Ezeknek széles körű hűtőteljesítménye 5.7-39 kW-ig, fűtőteljesítménye pedig 5.8-44 kW-ig terjed.

Általában azt várnánk, hogy az ekkora hűtési-fűtési kapacitással rendelkező berendezések az átlagnál zajosabbak, azonban a scroll típusú kompresszor és egyéb alkatrészek hangszigetelve vannak, hogy működésük közben ne hívják fel magukra túlzottan a figyelmet

. Különleges kialakításának köszönhetően, a hagyományostól eltérő hűtővíz előállítására is képes, továbbá ipari technológiai hűtésre is használható. Axiális típusú ventilátorral rendelkezik, védelmi osztálya pedig IP 54. A kültéri folyadékhűtő berendezés hőszivattyújának fűtési vize elérheti a 45°C is.

Bombagyar