A naperőmű biztos megoldást jelent

Fontos a naperőmű fejlesztése
Fontos a naperőmű fejlesztése

A Nap jótékony, sokoldalú hatásával az emberiség több tízezer éve a lehető legjobban tisztában van. Az emberiség a modernség derekán nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja az energiatermelésben kimagasló csillagunkat, éppen ezért időt és pénzt nem kímélve, a naperőmű felé kell terelni figyelmünket.

Ezeknek a monumentális, hatékony és gazdaságos erőműveknek köszönhetően el tudjuk érni, természetesen csakis közösen, hogy a rohamosabban égetővé váló energiakérdésre pontos, precíz és egyértelmű választ adhassunk.

Nem tehetjük meg, hogy a fosszilis tüzelőanyagokra hagyatkozunk. Azért sem, mert ezeknek a tartalékai rohamosan fogynak és egyes becslések szerint, kétszáz év alatt teljesen elfogynak.

Természetesen azért sem és ez egy fő indok, mert a Földünket károsan érinti a fosszilis tüzelőanyagra való támaszkodásunk, ami hosszútávon ez sem a Földnek, sem nekünk nem tartogat majd kedvező végkimenetelt. Éppen ezért érdemes a naperőmű beiktatása és alkalmazása, amit minél hamarabb meg kell tenni.

Bombagyar