A megújuló női divat

Női divat
Női divat

Ha divatról esik szó, bátran kijelenthető, hogy a nőknek csillan fel először a szemük és ők azok, akik leginkább szeretik követni az új trendeket. Nem hiába lett ennyire sokoldalú napjainkban a női divat. Természetesen ez nagy általánosságban mondható el, hiszen a férfiak is haladnak az új irányzatokkal. De nézzük mi lesz jellemző a 2016-os évben a női öltözködésre!

Ami igazán egyedivé teszi az idei trendet, az a feltűnő minták és a vidám színek lesznek. A virágminta már a tavai évben is igen népszerű volt, idén pedig még nagyobb szerepet kap. Mindegy, hogy apró vagy hatalmas minta, sőt, egy anyagon a kettőt kombinálni is lehet.

A csipkével díszített ruhák, felsők, sőt, még nadrágok is igen kelendőek lesznek. A térdig és az alá érő ruhák újra visszaköszönnek, bő és testhez simuló formában egyaránt. A fekete és fehér, mint örök klasszikus színek, idén is öltöztetnek. A túlméretezett pulóverek, a bővülő, rövid nadrágfazonok, a műszőrmék, a színes, mintás bundák, mind az idei női divat főszereplői lesznek.

Bombagyar