A logikai társasjátékok kiváló példányai

Logikai társasjátékok

Bizonyára sok esetben elképed gyermeke éles logikája láttán, és természetesen, közben nagyon büszke is rá. Született tehetsége mellett valószínűleg a logikai társasjátékok is hozzásegítették eme remek képességhez.

Ilyen játék sok megtalálható az okosodjvelunk.hu webáruházban, tehát ha ide ellátogat, a logikai társasjátékok tömkelegéből válogathat gyermekének. Akár együtt is kiválaszthatják azt a társasjátékot, amit a kicsi szeretne. Persze, ez egy kicsit körülményes lesz, mert mint tudjuk, a lurkók több mindent szeretnének egyszerre. Ha már van nyolcéves a csemete, választhatja neki a Dr. Microbe nevű társasjátékot, ami tulajdonképpen egy játékos kutatólabor, amelyben az egymással versenyző labortanoncok hajolnak a pult fölé.

Mindannyian rendelkeznek egy Petri-csészével és egy csipesszel, és ki kell választaniuk a csésze rekeszeiből hiányzó mikrobákat a középen lévő készletből. Természetesen, minél gyorsabban. A logikai társasjátékok egyik kiváló példánya ez, amihez kiváló logika és ügyesség szükségeltetik.

Bombagyar