A kabinbőrönd ideális útitárs

kabinbőrönd

Rövidebb vagy hosszabb repülőútra készülve, az egyik legfontosabb részlet, amire mindenkinek oda kell figyelnie, hogy milyen, illetve mekkora kézicsomagot vigyen fel magával a fedélzetre. A kabinbőrönd, amit Magyarországon díjmentesen tarthat magánál a légitársaságokkal utazó személy, már első látásra kiváló választás. A kabinbőrönd kínálatában méret szerint közepes, nagy, illetve extra nagy termékekből lehet válogatni. A legnagyobb ilyen típusú poggyász mérete meghaladja a 80 centimétert, míg a szerényebb kiterjedésű, közepes kabinbőrönd nem kisebb 60 centiméternél, de nem is haladja meg a 69 centimétert.

Vásárlóként akkor jár a legjobban, ha olyan poggyászt választ, ami nem foglal túl nagy helyet, mégis sok minden belefér és az utazás során szükséges holmikat egymástól elválasztva, jól átláthatóan csomagolhatja be. Természetesen fontos figyelmet fordítani a szállítandó tárgyak minőségére is. Amennyiben drága elektronikai felszerelést visz magával, speciális, magas hő- és kopástűrő, ütés- és vízálló modellekből ajánlatos választania. A kabinbőrönd esetében az sem elhanyagolható szempont, hogy a kerekek minőségének köszönhetően, a durvább felületen sem mondanak csődöt és lehetővé teszik a csomag akadály- és zajmentes szállítását.

A Wizzair bőrönd strapabíró és tetszetős

A Wizzair bőrönd alkalmazkodik a légitársaság előírásaihoz az utastérbe felvihető csomagok méreteit illetően, tehát nem haladja meg a meghatározott méretszabványt. Amellett, hogy tökéletesen megfelel a gyakorlati kívánalmaknak, kényelmes és könnyű, kinézetre is tetszetős. A Wizzair bőrönd kínálatát széles színskála jellemzi: a szolid feketétől és sötétkéktől kezdve, az elegáns matt ezüstön át az élénk pirosig, rózsaszínig, fűzöldig vagy vidám rajzfilmmintásig, számos modellből válogathat. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a Wizzair bőröndök alján található görgők rendkívül strapabíróak, így senkinek sem kell attól tartania, hogy a poggyász húzás közben meghibásodik, netán egészen felmondja a szolgálatot.

Az már csak hab a tortán, hogy a görgőknek köszönhetően zajt sem kelt a csomag mozgatása közben. Amennyiben az ideális, minden előírásnak és kényelmi szempontnak megfelelő, ráadásul kinézetében is kifogástalan poggyászt szeretné maga mellett tudni a repülőgép fedélzetén, akkor vegye szemügyre a Táskaweb gazdag termékskáláját! Ebbe a virtuális boltba belépve, örömmel veheti tudomásul, hogy számos árucikk jelentős kedvezménnyel vásárolható meg. Minden bizonnyal, rövid időn belül rálel az Önhöz leginkább illő Wizzair bőröndre, aminek a társaságában öröm lesz az utazás.

seditor