A Duna TV műsora remek szórakozást ígér

Néhanapján jólesik nosztalgiázni és egy kicsit visszakacsingatni a múltba. Abban az esetben, ha Ön is kedveli a régi filmeket, esetleg szívesen eltöltene egy kellemes félórát a családjával, a Duna TV műsor ajánlata garantáltan remek lehetőséget tartogat.

A csatorna hétvégén reggel a gyermekeknek kedvez, hiszen számtalan érdekes és szórakoztató mesét, ifjúsági műsort vetít. A délután a tiniké, mivel ez a csatorna ebben a napszakban olyan témájú anyagokat sugároz, amelyek kifejezetten ezt a korosztályt érdeklik. Az esti órákban a lebilincselő és izgalmas filmek várják a felnőtteket, sőt, az sem ritka, hogy a klasszikus nagy kedvencek bemutatása kerül sorra, így régi ismerőseiként köszöntve a színészeket izgulhatja végig a kalandjaikat.

A Duna TV műsorából természetesen nem hiányozhatnak a naprakész, mindig friss hírek, tehát nem fog lemaradni a nagyvilágban történő aktualitásokról sem. A Duna TV műsor idén sem hagyja cserben a nézőit! Kövesse nyomon az éppen most futó műsorokat az online újság segítségével!

Bombagyar