A bicskakulcs másolás szakszerűen történik

bicskakulcs másolás

Ennek a terméknek nagyon praktikus és kényelmes a használata a kialakításának köszönhetően. Sokan úgy gondolják, hogy ebből kifolyólag a bicskakulcs másolás költséges munka. A szervizekben a szakemberek egy speciális műszer, úgynevezett diagnosztikai programozó szerkezettel végzik el a klónozást. Ez, vagyis a programozás elengedhetetlen, hiszen az új slusszkulcsot be kell mutatni a járműnek. Ha ez nem történik meg, akkor az ajtót nem tudja majd kinyitni és a motort beindítani.

Az immobiliserrel ellátott kocsik esetében szükség van egy PIN-kódra is a társításhoz. A bicskakulcs másolás gyorsabb lehet, ha meg van a gyártótól kapott kód. Amennyiben elveszett, az sem gond, hiszen a műszer segítségével a szakemberek könnyen kiolvassák azt. Ha az eredeti távirányítót nem találja, akkor egy kicsit bonyolultabb a helyzet, mivel nem a régi slusszkulcs alapján történik a művelet.

Ebben az esetben az autóban tárolt információkat használják fel egy speciális számítógépes technológia segítségével. A bicskakulcs másolás országszerte elérhető szolgáltatás. A program és a kábel autótípusonként változik. A művelet a legtöbb esetben nem vesz sok időt igénybe, mindössze 30-60 percet.

Az indításgátló kódjának kiolvasását követően egy teljesen új chipet tanítanak be, ennek köszönhetően hamar birtokba vehető az új vezérlő, ami pontosan úgy működik, mint a régi. A bicskakulcs másolás még azelőtt javasolt, mielőtt az utolsó darabot elveszíti, így a folyamat egyszerűbb és olcsóbb lesz. Ha már csak egy slusszkulcs van a tulajdonában, akkor minél hamarabb klónoztassa le! A tanácsok megfogadásával sok kellemetlen pillanattól kímélheti meg saját magát.

seditor