36 W-os UV lámpa műköröm szárító gép

Műköröm szárító gép

Szeretné csökkenteni a manikűrösnél töltött időt? Szeretne otthon dolgozni? Kitűnő választásnak bizonyul az UV lámpa műköröm szárító gép. 36 W-os UV lámpát tartalmaz 4 darab izzóval, így nagyobb felületen biztosítja a száradást.

Azért, hogy Ön is precíz munkát tudjon végezni, a készülék belül fényvisszaverő bevonattal rendelkezik. A gépen található egy alsó tálca, amely kihúzható, így a készülék gyorsan és egyszerűen tisztítható lesz.

A gépezet kezelhetősége rendkívül egyszerű, könnyen megérthető, működése garantáltan csendes. A bemeneti rész elég tágas, amely a kézcsere szempontjából igencsak előnyös lehet. A műköröm szárító egy beépített időkapcsolóval rendelkezik. Az ár/érték arány optimális, a cég minden megvásárolt termékre 12 hónap garanciát vállal. A megrendelést követő egy-két napon belül megérkezik a termék.

Vásárolja meg kedvező áron nagyszerű termékünket, az UV lámpa műköröm szárító gép segítségével otthon is gyorsan és hatékonyan tud majd dolgozni, pénzt, időt és energiát megspórolva.

Bombagyar