Folyamatosan változik a tequila ár

Tequila ár

A röviditalok kedvelői nagyon jó helyzetben vannak, hiszen számtalan finomság közül tudnak választani. Például a tequila ár kifizetésével, mexikói ízeket kóstolhatnak meg. Az ezüst színű típust a legtöbben sóval és citrommal isszák meg, de van, aki nem kér hozzá kísérőt.

Az arany változatot ezzel szemben naranccsal és fahéjjal teszik változatosabbá. Sokan szeretnék megkóstolni az érlelt változatot, ám ebben az esetben magasabb a tequila ár. Ennek ellenére, legalább egyszer érdemes rászánni a pénzt a megvásárlására.

A kék agávéból készült típus is nagyon finom. Jellegzetes íze van, ezért mindenkiben maradandó nyomot fog hagyni. Az alkoholtartalom általában 30 és 50% között változik. A kiszerelés szempontjából többféle változatban jöhet szóba a megrendelés.

A tequila ár attól is függ, hogy milyen hosszan tartott az érlelés. Az Idrinks webáruházában, az akcióktól függően, 2 és 10 ezer Ft közötti összegért lehetséges a vásárlás, de ennél olcsóbb és drágább változatok is kaphatóak. Díszdobozos verzióban áll a vevők rendelkezésére.

Print Friendly, PDF & Email

admin