Világelsők között a Nina Ricci parfüm

Nina Ricci parfüm

Nem elég egyszerűen csak jól kinézni, ha azt akarjuk, hogy megjelenésünk feledhetetlen legyen. A szemet kápráztatni csak egy dolog a sok közül, de ha kiegészítjük fennkölt illatvarázzsal is fellépésünket, akkor máris többet tettünk azért, hogy örök emlék legyünk mindenkinek. Pontosan ezért kap olyan fontos szerepet a parfüm kiválasztása. Egy hölgy minden bizonnyal boszorkányos ügyességgel teszi ezt meg. Természetesen nincs könnyű dolga, hiszen a választék óriási. Nem mindegy, hogy mi az alkalom, milyen a felöltött ruházat és még a haj formájának, valamint a sminknek is passzolnia kell az adott parfüm illatával.

Most már megérthetjük, hogy miért töltenek oly sok időt a hölgyek a készülődéssel. Az eredmény természetesen elragadó, nemcsak a párjuk részéről nézve, hanem mindenki más szemszögéből is. A legtöbb ember hiú és szereti, ha dicsérik vagy elismerően tekintenek rá. Ezért sokan megtesznek bármit. Az bizonyos, hogy egy parfüm sokat jelent, ha fel akarjuk kelteni mások érdeklődését. A természet varázsa egyszerűen utolérhetetlen.

Ezt igyekszik kihasználni a Nina Ricci parfüm. Az olasz származású francia divattervezőnő nevét viselő termékcsalád, már hosszú évtizedek ót a piacon van és népszerűsége egyszerűen töretlen. A kezdetben ruhatervezéssel, szabászattal foglalkozó Nina Ricci meglátta a lehetőséget az illatszerek világában. A munkájában fia segítette, míg aztán meg nem jelentek az első Nina Ricci parfüm termékek. A második világháborút követően a reményt és békét jelképezte mind tartalmában és megjelenésében egyaránt a L’Air du Temps vagyis, az idők szava elnevezésű Nina Ricci parfüm.

Az illat bekerült a világ 5 legjobbja közé, ami nem véletlen. Nincs miért hosszú oldalakon át dicsérni sajátosságait, hanem egyszerűen csak ki kell azt próbálni. Csupán néhány kattintás és a Nina Ricci parfüm, máris a miénk lehet. Ragadjon magával minket is a béke, harmónia és erkölcsösség filozófiája, miközben ezen elixír felhőjébe burkolózunk! Elég néhány csepp, hogy egy társaságban minden szempár, legyen az férfi vagy női, ránk figyeljen.

Print Friendly, PDF & Email

admin